Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Bozkurt´un Tayini Çıktı

Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Bozkurt´un Tayini Çıktı

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürü Eğitimci Şahin Bozkurt´un tayini çıktı.

K.Ekspres- Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürü Eğitimci Şahin Bozkurt´un tayini çıktı.

2007 yılından buyana Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çeşitli eğitim bürolarından sorumlu şube müdürü olarak çalışan Şahin Bozkurt´un tayini Yozgat İlinin Sorgun İlçesine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak tayini çıkması nedeni ile Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez önderliğinde veda yemeği düzenlendi.

Kozan Öğretmen Evinde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Bozkurt´a Kozan da eğitim alanında verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, günün anısına bir plaket taktim etti.

Başarılı idareciliğinin yanı sıra toplum ile sıcak ilişkiler kurabilme özelliği bulunan Şube Müdürü Şahin Bozkurt´a görev yaptığı süre içerisinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Veda yemeği gerçekleşen karşılıklı temenniler ile sona erdi.

Şahin Bozkurt Kimdir?

 1975 Yılının Ağustos Ayında Kozan´da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarının bir kısmı babasının görevi nedeniyle Gaziköy´de geçti. İlköğrenimine Kozan Cumhuriyet İlkokulu´nda başladı. Orta öğrenimini Kozan İmam Hatip Lisesi´nde tamamladıktan sonra 1994 yılında  girdiği Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 1998 yılında mezun oldu. Yurdun çeşitli yerlerinde görev yaptıktan sonra 2007 yılında Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü oldu. Bozkurt görev yaptığı yerlerde insanları kırmayan bir yönetim anlayışını benimsedi. Sevilen ve okuyan bir kişi olan Bozkurt, aynı zamanda Av. Abdullah Avcı´nın da yeğenidir. 

Haber: Hüseyin Erciyes