Minik öğrencileri temizlik konusunda bilinçlendirip teşvik ediyorlar

Minik öğrencileri temizlik konusunda bilinçlendirip teşvik ediyorlar

En temiz sınıf ödülü

Ç.BARIŞ- İlçemiz Kozan ilkokul öğrencilerinin temizlik konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla okul yöneticileri Sağlık ve Beslenme Kulübü kurarak her ay en temiz sınıf ödülünü sınıflara verip bir ilki gerçekleştirdiler.

MİNİK ÖĞRENCİLERE TEMİZLİK ÖDÜLÜ

Kozan İnkılâp İlkokulu Müdürü Turan Pazarcı, ilçenin 117 yıllık bir tarihe sahip köklü bir okul olduğunu ve bugüne kadar başarılı öğrenciler yetiştirerek topluma faydalı nesillerin oluşmasında katkısının bulunduğunun altını çizip ?okulumuzdaki tüm kollarımız çok verimli ve başarılı çalışmalar ortaya koyuyorlar. Temizlik her şeyden önce geliyor. Çocuklarımızın temizlik alışkanlıklarını artırmak, bireysel temizlik ve sınıf temizliğini ön plana çıkararak ayın başarılı sınıflarını oluşturarak bu bilinci yerleştirmenin gayreti içindeyiz. Sağlık ve Beslenme Kulübümüzün bu çalışması ile sınıflarımıza ?temiz sınıf ödülü´ veriyoruz´ dedi./resimler/2017-1/24/1319589581514.jpg

DÜĞÜN SALONUNDAN ÇİÇEKLER GETİRİLDİ

Düğün salonundan toplanan çiçekler ile okul bahçesini güzelleştirdiklerini de belirten Okul Müdürü Turan Pazarcı, ?bizim öğrencilerimizin velileri çok çalışkan ve yeni hamlelerle okulumuzun daha güzel olması için çalışan velilerimiz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Velilerimizin düğün salonlarına gönderdikleri çiçeklerimiz var. Bu çiçekler araya gitmiyor ve velilerimiz getirdikleri bu çiçekler ile okul bahçemizi güzelleştiriyorlar. Sosyal faaliyetlerimizi bu anlamda diri tutuyor ve çiçek bahçesine dönen okulumuzun bahçesinde öğrencilerimizin daha güzel ve temiz ortamda eğitim ve öğretim görmelerini sağlıyoruz´ ifadelerini kullandı.

FAKİR ÖĞRENCİLERE AYAKKABI DAĞITILDI

Kozan İnkılâp İlkokulu Müdürü Pazarcı, okul velilerinin gayretleriyle portakal suyu çıkarıp öğrencilere ikram ettiklerini ve sıkma yapan velilerin öğrencilere bunu ikram ettiklerinin altını çizip ?iyi beslenmeleri adına çocuklarımıza bu hizmeti de yapan velilerimiz var. Bizim velilerimiz aydın veliler ve çocukları için emeklerini esirgemiyorlar. Yine velilerimiz okulumuzdaki ihtiyaç sahibi fakir çocuklarımıza temin ettikleri ayakkabıları dağıttılar. Böylelikle ihtiyaç sahibi çocuklarımızı da bir şekilde unutmamış olduk. Hayırsever Kozanlılar´a da buradan teşekkür ediyorum. Velilerimizin okulumuzla olan bu dayanışmaları bizleri çok mutlu ediyor´ dedi./resimler/2017-1/24/1320497960507.jpg

SPORDA  BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELİYOR

Okul öğrencilerinin sportif faaliyetlerine de önem verdiklerini kaydeden Okul Müdürü Pazarcı, ?sosyal etkinliklerini yanında sportif faaliyetlerde bizim önceliğimiz. ?Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur´ ilkesiyle hareket ediyor, çocuklarımızı önce eğitiyor sonra da onları birey olarak sağlıklı kılmak adına ne gerekiyor ise yapıyoruz. Bu anlamda bizlere katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz. Okulumuza sahip çıkılması da bizleri duygulandırıyor. Bizler de idareciler olarak bu güzel çalışmaları koordine ediyoruz. Çok kıymetli öğretmenlerimiz de genç nesilleri yetiştiriyorlar´ sözleriyle okuldaki çalışmalarını değerlendirdi.