MİNİK ATLETLER STADYUMDA

MİNİK ATLETLER STADYUMDA

Özel Burç Kozan Koleji öğrencileri Beden Eğitimi dersini Kozan İsmet Atlı Stadyumu’nda işledi. Atletizmin değişik branşlarını stadyumda uygulamalı olarak öğrenen Burçlu öğrenciler büyük sevinç yaşarken öğretmenleri ise bundan sonraki Beden Eğitimi dersle

Özel Burç Kozan Koleji öğrencileri Beden Eğitimi dersini Kozan İsmet Atlı Stadyumu’nda işledi. Atletizmin değişik branşlarını stadyumda uygulamalı olarak öğrenen Burçlu öğrenciler büyük sevinç yaşarken öğretmenleri ise  bundan sonraki Beden Eğitimi derslerini de stadyumda yapmak istediklerini söyledi.

 

Ders konularını hayatın içine taşıyan Özel Burç Kozan Koleji, öğrencilerini ezberden uzak yetiştiriyor. Öğrencilerinin gezerek, görerek ve uygulayarak öğrenmesine önem veren Özel Burç Kozan Koleji, bilgili, bilinçli ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi kendine temel ilke ediniyor.

 

Eğitimin sadece dört duvar arasında değil, hayatın her alanında yapılabileceğini gösteren Özel Burç Kozan Koleji, özelikle Beden Eğitimi derslerini Kozan’ın değişik spor tesislerinde işlemeye devam ediyor. Burçlu öğrenciler Beden Eğitimi dersini son olarak Kozan İsmet atlı Stadyumu’nda işledi. Stadyumda 100 metre ve 200 metre gülle, disk, çekiç ve cirit atma gibi atletizmin temel hareketlerini yapmaya çalışan Burçlu minikler, hem eğlendiler hem de atletizmin çeşitli dallarını öğrendiler.

 

“BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİNİ STADYUMDA YAPMAK İSTİYORUZ”

Daha önceden televizyon ve gazetelerden görmüş oldukları stadyumu ilk kez gören Burçlu minikler hayatları boyunda belki de hiç unutamayacakları bir ders işlerken, öğrencilerinin bu sevincini gören öğretmenleri ise bundan sonraki Beden Eğitimi derslerini de yine stadyumda işlemek istediklerini söylediler. Arkadaşları ile spor yapmanın mutluluğunu yaşayan Burçlu minikler, “Stadyum çok büyükmüş. Burası bizim gördüğümüz en büyük yer. Okulumuzun da büyük bir spor tesisi var ama burası okuldan çok farklı.” dedi.

 

KAYA: “ÖĞRENCİLERİMİZE ÖZGÜVEN AŞILIYORUZ”

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu Müdürü A. Hadi Kaya ise öğrencilerinin tekrar stadyuma gitmek istemelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. “Öğrencilerimizin tekrar stadyuma gitmek istemesi, stadyumda yapılan dersin amacına ulaştığını gösteriyor. Biz Özel Burç Kozan Koleji olarak, işlenen derslerin teorik bilgilerle sınırlı kalmasını istemiyoruz. Bu nedenle de öğrencilerimizin uygulamalı olarak öğrenmelerini ve bu sırada kendi özgüvenlerini kazanmalarını sağlamayı kendimize görev biliyoruz.” diye konuştu.