Anahtar Kelimeler: MİNİKLERDEN GÖSTERİSİ

MİNİKLERDEN YIL SONU GÖSTERİSİ

MİNİKLERDEN YIL SONU GÖSTERİSİ

Çocuk Durağı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin öğrencileri, yıl sonu gösterisi hazırlayarak Saklı Bahçe'de velilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirdi.

Minik öğrencilerin hazırladığı etkinlik, büyük beğeni topladı. Gösterilerin başlamasından önce kurum sahibi Gözde Akçalı bir konuşma yaptı. Akçalı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklarımızın kendilerini ifade edebilme becerilerini geliştirmek, özgüvenlerini artırmak ve Türk kültürünü tanımalarını sağlamak amacıyla hazırladığımız yıl sonu gösterisinde birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl boyunca çocuklarımız büyük bir özveriyle çalıştılar ve anaokulunu başarıyla tamamladılar.

Altı yaş grubu öğrencilerimizin mezuniyetini kutlarken, diğer yaş gruplarımızla önümüzdeki yıl yeniden buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimiz için bu yorgun yılın sonunda birlikte eğlenebileceğimiz güzel bir gün hazırladık.

Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür eder, mezun olan altı yaş grubu öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileriz."

Çocuklar sınıf olarak sahneye çıkarak dans gösterileri gerçekleştirdiler. Yapılan gösterilerin ardından program sonunda, altı yaş grubu öğrenciler kep atarak anaokuluna veda etmenin ve birinci sınıfa başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.