Anahtar Kelimeler: Miniklere Geldin Çiçeği’

Miniklere ‘Hoş Geldin Çiçeği’

Miniklere ‘Hoş Geldin Çiçeği’

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başladı. Büyük ablalar ve abiler yeni gelen miniklere hoş geldin çiçeği takdim etti.

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehit Suat Ocak İlk ve Ortaokulu'nda program düzenlendi. Anasınıfı ve 1. sınıfa yeni başlayanlara 4. sınıfa giden öğrenciler hoş geldin çiçeği verdiler. Minik öğrencilerin ğitim ve öğretime başlamasının mutluluğu gözlerinden okunurken, düzenlenen programa Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, Kozan İlçe Milli eğitim Müdürü Gazi Keleş, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Şehit Suat Ocak İlk ve Ortaokulu Müdürü Gürcan Gültekin'in “hoş geldiniz” konuşmasının ardından, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile ilgili olarak konuşma gerçekleştirdi. Yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Okunan şiirlerin ve şarkıların ardından buradaki program sona erdi.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Burada yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, hem öğretmenlere hem de öğrencilere başarılar diledi.