Anahtar Kelimeler: Miraç Kuruyemiş . şubesi açıldı

Miraç Kuruyemiş 3. şubesi açıldı

Miraç Kuruyemiş 3. şubesi açıldı

Kozan'da birbirinden lezzetli kuruyemiş çeşitleri, lokum ve şekerleme gibi lezzetleri satışa sunan Miraç Kuruyemiş 3. şubesini Saimbeyli Caddesi Millet Bahçesi karşısında açtı.

Saimbeyli Caddesi Adnan Menderes Parkı civarı ve Göller Yaylası'ndaki şubelerinin ardından Saimbeyli Caddesi Millet Bahçesi karşısına 3. şubesini açan Miraç Kuruyemiş, bol çeşit ve uygun fiyatları ile müşterilerini ağırlamayı bekliyor.

Miraç Kuruyemiş’in Kozan'da sektöre yenilikler kazandırma hedefi doğrultusunda özgün bir konsepte sahip olması müşterilerce cezbedici bulunurken, açılışa özel indirimde uygulanacak.

Miraç Kuruyemiş’in 3. şubesinin açılışına Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Anacık, Kozan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Miraç Kuruyemiş sahibi Durmuş Ersin; "Miraç Kuruyemiş olarak, vatandaşlarımıza lezzeti fark ettirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her türlü kuruyemiş çeşitleri ve yöresel ürünler ile 3. şubemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Miraç Kuruyemiş’in 3 şubesi Kozan’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışa katılan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Miraç Kuruyemiş'in sahibi Durmuş Ersin'i tebrik ederek, Miraç Kuruyemiş’in yöresel ürünlere de önem verdiğine dikkat çekti. Kozan Belediyesi olarak, yöresel ürünlere ayrıca önem verdiklerini ifade eden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, bu konuda kooperatifleşen kişileri ve kurumları da ayrıca tebrik etti.

Yapılan konuşmaların ardından Miraç Kuruyemiş 3. şube açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılanlar daha sonra Durmuş Ersin'den iş yerinde satılan ürünler hakkında bilgi aldı