Anahtar Kelimeler: Miting Yolunda Kaza

Miting Yolunda Kaza, 3 Ölü

Miting Yolunda Kaza, 3 Ölü

Aşırı yağmurun neden olduğu sel nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs sürücüsü kaza yaptı. Kazada 3 kişi öldü. 21 kişide yaralandı.

K.Ekspres- Aşırı yağmurun neden olduğu sel nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs sürücüsü kaza yaptı.

Kazada 3 kişi öldü. 21 kişide yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın  Adana´daki mitingine gelen kafiyeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti 21 kişi de yaralandı. Elde edinilen bilgilerle göre, kaza, bugün saat 15.00 sularında İmamoğlu Adana karayolu 11. Kilometresi Hakkıbeyli mevkiinde meydana geldi.

Kozan´dan  Adana´ya  Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın mitingine gelenleri taşıyan 01 S 2304 plakalı otobüs,  İmamoğlu ilçesini geçtikten sonra aşırı yağışlarından da etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken yaklaşık 30 kişi de yaralandı. Kazazedeleri almak üzere olay yerine sevk edilen bir ambulans, bölgede aşırı yağışlardan oluşan sele kapılarak içindeki görevlilerle birlikte mahsur kaldı. Ambulansın yanısıra çok sayıda araç da selde mahsur kaldı. Mahsur kalan ambulans ve araçları kurtarmak için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu.

Kazada Adil Avcı (63 ) Bekir Arıkan ( 51 ) Tahsin Dal (53 ) hayatlarını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi İmamoğlu Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.