Anahtar Kelimeler: Akademi Kozan' eğitimde

MK Akademi, Kozan'da eğitimde yeni bir güç

MK Akademi, Kozan

Kozan'da 3. yılına merhaba diyen MK Akademi, eğitimde kaliteyi yakalamak için her yıl kadrosunu zenginleştiriyor.

Bu kısa sürede bir çok başarıya imza atan MK Akademi, gerek sosyal-kültürel ve sportif faaliyetleri gerekse akademik anlamdaki başarılı çalışmalarıyla bir çok öğrencinin hedefine ulaşmasına katkı sağlıyor.

MK Akademi'nin güçlü öğretmen kadrosu, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında 41 öğrenci kazandırarak Kozan genelinde en fazla öğrenci kazandıran kurum oldu. Bu başarı, MK Akademi'nin eğitimde ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.

MK Akademi yöneticileri, Arıkan Konağı'nda Kozan'daki yerel basın mensupları ile bir araya geldiler. Sohbet ortamında eğitime dair görüşlerini paylaşan MK Akademi yöneticileri, Kozan'da eğitime yeni bir soluk getirmek istediklerini söylediler.

MK Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurmuş, "Eğitimde kaliteyi yakalamak için her yıl daha fazla çalışıyoruz. Bu kısa sürede elde ettiğimiz başarılar, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kozan'da eğitimde yeni bir güç olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

MK Akademi Kurucu Ortağı Engin Kara ise, "Eğitimde yeni bir anlayış getirmek istiyoruz. Öğrencilerimizin sadece akademik anlamda başarılı olmasını değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da donanımlı bireyler olmasını istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

MK Akademi'nin bu başarısı, Kozan'da eğitime dair önemli bir gelişme olarak görülüyor. MK Akademi'nin bu başarısını sürdürmesi, Kozan'da eğitim kalitesinin artmasına önemli katkı sağlayacaktır.
MK Akademi Yönetim kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor. Mehmet Kurmuş, Engin Kara, Ahmet Hilmi Pazarcı, İsmail Baysal, Yakup Çelik, Mehmet Ablak, Uğur Kurmuş, Kubilay Korkutan. 
MK Akademi Karacaoğlan Mahallesi Tatlıcı Köse arkasındaki eğitim kurumları ile hizmet veriyor.