Motosiklet ile otomobil çarpıştı, 2 yaralı

Motosiklet ile otomobil çarpıştı, 2 yaralı

Kozan'da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Kozan Bucak Yolu Karabuza Mahallesi yol kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Osman Ersoy yönetimindeki motosiklet Karabuza Mahallesi istikametinden Kozan istikametine seyir halinde iken, Kozan istikametinden Bucak istikametine seyir halinde olan Hakan Özbulut yönetimindeki otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü ile yolcu konumunda bulunan annesi Zeynep Ersoy yaralandı.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazadan sonra mahalle sakinleri kaza yerine geldiler. Motosiklette ve otomobilde maddi hasar meydana gelirken, Jandarma ekiplerinin 2 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi.