Anahtar Kelimeler: Muammer Özçelik güven tazeledi

Muammer Özçelik güven tazeledi

Muammer Özçelik güven tazeledi

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanlığı'nın yapılan 7. olağan kongresi sonucu mevcut başkan Muammer Özçelik güven tazeledi.

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresi Saadet Partisi Genel Başkan YardTonguç’un katılımı ile Pazar günü Kozan Belediyesi Millet Bahçesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, belediye başkan yardımcıları, Saadet Partisi İl Başkanı ve yöneticileri ile birlikte üst düzey Saadet Partisi yöneticilerinin katıldığı kongrede Muammer Özçelik güven tazeledi.

“Milli görüş milletin kendi görüşüdür” diyen Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik; “Hak ile batıl mücadelesinde, Hak’kı temsil eden mekanları cennet olsun Ulubatlı Hasan, Fatih Sultan Mehmet ve Erbakan hocamızın yolundayız. 26 Ocak 1970 günü Erbakan hocamız tarafından besmele çekilerek Milli Nizam Partisi kuruldu. Daha sonra Milli Selamet. Refah ve Fazilet ile devam edildi. Fakat bu partiler sırayla Siyonist ve taşeronları tarafından kapatıldı. Şimdi ise milli görüşün tek partisi Saadet Partisi ile devam edilmekte olup, 50 yıldır yıkılmadık ve şahlanışımıza devam ediyoruz. Milletimiz daha önce bizi denedi. Hiç mahçup etmedik. Bizi seviyorlar. Ancak yanlış yönlendirme ile istemeyerek başka yerlere destek veriyorlar. Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı eski yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, yeni seçilecek arkadaşlara hayırlı olsun” dedi.

Kongre, gerekli raporlar okunduktan sonra siyasi konuşmalarla devam etti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 80'li yılların sonunda Sivas Belediyesi’nde göreve başladığını, orada Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan edindiği tecrübe ile Kozan’da büyük çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Özgan, kendisinin mimar olduğunu ancak Kozan’ın mimarının Kozanlılar olduğunu dile getirdi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç, konuşmasının büyük bir kısmını ekonomiye ayırdı. AK Parti hükümetinin ekonomi konusunda yetersiz kaldığının altını çizen Tonguç, reçetenin milli görüş partisi Saadet Partisi'nde olduğunu dile getirdi. İç ve dış politika ekonomi gibi konularda konuşma gerçekleştiren İlyas Tonguç, başkan ve yönetimine başarılar diledi.

Kongre sonucunda ise yönetim şu isimlerden oluştu:

 İlçe Başkanı; Muammer Özçelik, yönetim kurulu üyeleri; Süleyman Şenoğul, İlyas Bolat, Ahmet Özkan, Ramazan Ünal, Mesut Öncü, Mitat Yaşarcan, İsmail Özkozanoğlu, Bilal Özgür, Abdullah Kelebek, Mehmet Soydan, Ahmet Yeşilova, Salim Kaynak, Durmuş Ali Yıldırım ve İsa Özçelik.