MUHTARDAN MAHALLENİN GENÇLERİNE BAĞIMLILIK ÖNLEYİCİ BROŞÜR

MUHTARDAN MAHALLENİN GENÇLERİNE BAĞIMLILIK ÖNLEYİCİ BROŞÜR

12 Bini aşkın nüfusu ile Kozan´ın en büyük mahallesi olan Tufanpaşa mahalle muhtarı Nuh Çolak, muhtarlık binasının bulunduğu Ersan Arıkan Parkında zaman geçiren gençlere ?Bağımlılık Önleyici ve Koruyucu Aile Eğitimi´ broşürü dağıtıyor.

Kozan Belediyesi´nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırladığı broşürleri mahallesinin gençlerine ve parkta zaman geçiren ailelere veren muhtar Nuh Çolak, parkta oynayan küçük çocuklara ise balon dağıtıyor.

Broşürlerin belediye tarafından yıl boyunca okullarda dağıtımının yapıldığını hatırlatan muhtar Çolak, kendisinin de parka zaman geçirmeye gelen yüzlerce gence broşür vererek belediyenin başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunduğunu dile getirdi.

Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´e teşekkür eden muhtar Nuh Çolak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?Başkan Musa Öztürk göreve geldikten sonraki iki yıl içerisinde ilçede yaptığı başarılı hizmetlerle toplumun her kesiminin beğenisini kazandı. Ben ve mahallem yapılan hizmetlerden oldukça memnunuz. İçerisine vatandaşlarımıza rahat hizmet verebilmemiz için muhtarlık hizmet binası yapılan ve eski belediye başkanlarımızdan merhum Ersan Arıkan´ın ismini taşıyan park yıllardır kaderine terk edilmişti. Başkan Musa Öztürk´ün ilk icraatlarından biri bu parkı yenilemek oldu. Eskiden sarhoşların mekân tuttuğu bu parkta, şimdilerde aileleri ile kaliteli zaman geçiren yavrularımızın mutluluk sesleri yankılanıyor. Burası sadece çocukların eğlendiği değil, yetişkinlerinde huzur bulduğu sosyal bir alan oldu. Sadece kendi mahallemde değil Kozan´ın tüm merkez mahallerinde şu an hizmet yağmuru var.?