Anahtar Kelimeler: MUHTARLAR TOPLANTISI

MUHTARLAR TOPLANTISI

MUHTARLAR TOPLANTISI

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´ın başkanlığında, 103 mahalle muhtarının katılımı ile ?Muhtarlar Toplantısı? gerçekleştirildi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´ın başkanlığında, Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda 88´i kırsal, 15´i merkez olmak üzere toplam 103 muhtarın katılımı ile gerçekleştirilen toplantı öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Kaymakamı Şafak Gürçam; ?31 Mart yerel seçimleri sonrasında mahalle muhtarlarımızın bir kısmı yeniden seçilirken, bir kısmı da yeni muhtar oldu. Hem onlarla tanışmak, hem de sorun ve şikayetleri dinlemek için bu toplantıyı tertip ettik. Yeni seçilen mahalle muhtarlarımıza başarılar diliyorum? dedi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam başkanlığındaki kurum müdürleri, daire amirleri ve muhtarlar toplantısında, yeni seçilen mahalle muhtarları ile tek tek tanışma faslı gerçekleştirildi.

Kurum müdürleri, kendi kurumları ile ilgili olarak varsa duyuru veya sorunları muhtarlara anlattılar. Sosyal Hizmet Müdürü, Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi, Milli Eğitim Müdürü, Orman İşletme Müdürü, İlçe Tarım Müdürü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü kendi kurumları ile ilgili olarak muhtarları veya vatandaşları ilgilendiren konular hakkında bilgilendirme yaptılar.

Toplantıda, Kozan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ sorumluluğunda olan yerlerdeki sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulabilmesi için muhtarların muhattap bulabileceği bir sistemin oluşması için hemfikir olundu. Muhtarlar kendi mahallelerinde yaşanan sorunların kolay bir şekilde çözülebilmesi için Kozan Belediyesi´nde veya Büyükşehir Belediyesi´nde bir sistemin olması için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ettiler.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda, Kaymakam Şafak Gürçam, , kurum müdürleri, daire amirleri ve muhtarlar toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.