Anahtar Kelimeler: Muhtarlar İstişare toplantısı

Muhtarlar ile İstişare toplantısı

Muhtarlar ile İstişare toplantısı

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan,Emniyet müdürü Ferdi Büyükatak ve Jandarma Komutanı Nuh Anacık Kozan merkez mahalle muhtarları ile Arıkan Konağında sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Kaymakam Gürçam ve Başkan Özgan Mahalle Muhtarları ile istişarede bulunarak mahallelerinin ihtiyaç ve talepleri üzerine sohbette bulundular. Kahvaltı programına katılan muhtarlar ise Mahallelerine gerçekleştirmeyi planladıkları hizmetler ve bunun için gerekli olan taleplerini Kaymakam Gürçam ve Başkan Özgan’a ilettiler. Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan ise mahalle muhtarları ile el ele vererek gerek ilçe merkezi gerek ise kırsal mahallelere Kozan Belediyesi olarak ellerinden gelen çaba ve imkanlar ölçüsünde gerekli hizmeti verdiklerini belirtti. Başkan Özgan mahallere hizmet verirken muhtarlar ile sürekli istişarede olduklarını ve bugünde muhtarlar ile bir araya gelme amaçlarının bu gayede olduğunu ifade etti.

Programa katılan muhtarlar Kaymakam Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.