Muhtarlar projeleriyle hazır

Muhtarlar projeleriyle hazır

İlçemiz Kozan’ da yeni açılan Kozan Merkez Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışa hazırlanıyor. Her gün bir protokol ziyaretinde bulunan dernek başkanı Nuh Çolak ve yönetimi gerek mülki amirler gerekse Kozan’ lı mahalle sakinleri tara

Kozan Merkez Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ nin 5 Nisan günü açılışına tüm Kozan’ lı hemşerilerimizi davet ediyorlar.

Gazetemiz imtiyaz sahibi araştırmacı gazeteci Hüseyin Erciyes ve ekibinin ziyarette bulunduğu Kozan Merkez Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gelen misafirlerini güler yüzlü ve sempatik tavırlarıyla karşılıyor. Dernek Başkanı Nuh Çolak; “Bizim burayı kurmamızdaki amaç her şeyden önce bir aile ortamı oluşturmaktı. Bunu da Kozan’ da 15 mahalle muhtarımızla birlikte başardık. Sloganımız “Biz, siz hepimiz bir aileyiz, sorunları birlikte çözeceğiz” dir. Bu sloganla yola çıktık, bu çizgimizde ilerliyoruz. Her muhtarımız kendi mahalleleri içinde meydana gelen olumsuzlukları çözebilmek için bütün gayretiyle mücadele ediyor. Hepimiz burada mahallelerimiz için çabalıyoruz. Kozan merkezde 15 mahalle mevcut. Bu 15 mahallenin 15 muhtarıyla aynı çatı altındayız. Sorunları teker teker çözmek için buradayız. Hepimiz mahallelerimizdeki acı günlerde ve mutlu günlerde dernek olarak mahalle sakinlerimizin yanında bulunuyoruz. Mutlu günde beraber acı günde kimseyi yalnız bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Acısıyla tatlısıyla bizler mahallelerimiz için ve orada ikamet eden halkımızı temsil ediyoruz. Onları en iyi şekilde temsil etmek bizlerin boynunun borcudur. Her muhtarımızın ayrı ayrı projeleri mevcut. Dernek olarak ta genel projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu hizmetleri Kozan’ ımıza kazandırabilirsek ne mutlu bizlere. Bu çaba içerisinde görüşmelerimiz hızla devam ediyor. Dosyalarımızı hazırladık. Eksiklerimiz tamamlayıp yetkililere teslim edeceğiz” dedi.