Anahtar Kelimeler: Muhtarlar sorunlarını anlattılar

Muhtarlar sorunlarını anlattılar

Muhtarlar sorunlarını anlattılar

İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever başkanlığında mahalle muhtarları ile toplantı gerçekleştirildi.

İmamoğlu ilçesinde 17 mahalle muhtarının ve kurum amirlerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever başkanlık yaptı.

Gerçekleşen toplantıda, muhtarlar kendi mahallelerinde yaşanan sorun ve talepleri birebir olarak Kaymakam Alper Tanrısever nezdinde kurum amirlerine ve müdürlerine ilettiler. Periyodik olarak  gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, mahallelerde yaşanan sorunların daha hızlı çözümü noktasında nelerin yapılacağı istişare edildi.

Yol, su, elektrik, sosyal yardım gibi konularda muhtarlar sorunlarını dile getirdiler. Muhtarlar, Kaymakam Alper Tanrısever’in gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. “Mahallelerimizde yaşanan sorunların birebir çözümü noktasında yetkili amir veya kurum müdürüne aktarmamız gerçekten işin hızlı ilerleyişi açısından iyi oluyor. Kaymakamımız elinden geldiği kadar mahallelerimizde yardım etmek için mücadele gösteriyor. Alper Tanrısever’e ve kendisine bağlı kurum müdürlerine ve amirlerine bizlere göstermiş oldukları Ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah, sorunlarımız ve taleplerimiz kısa süre içerisinde çözüme kavuşturularak vatandaşlarımızın hizmetine sunulur” dediler.