Anahtar Kelimeler: Muhtarlar yemekte buluştu

Muhtarlar yemekte buluştu

Muhtarlar yemekte buluştu

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına öğle yemeği verdi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İskele Cafe’de merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına öğle yemeği verdi. Muhtarlarla bir araya gelen Kazım Özgan'a Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, kurum amirleri, daire müdürleri eşlik etti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan muhtarlara hitap ederek mahallelerdeki en büyük sorunun yol sorunu olduğunu, bunu da hem Kozan Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’de yaptığı konuşmada muhtarların demokrasi zincirinde 1. halka olduğuna dikkat çekti. Muhtarların mahallelerindeki sorunları çözme konusunda vatandaşların devlet ile millet arasında köprü görevi yaptığını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından merkez ve kırsal mahalle muhtarları kendi mahallelerinde yaşanan sorunları belediye başkanı ve Kaymakama ilettiler. Özellikle, yol ve su konusunda problemi olan muhtarlar sorunların kısa süre içerisinde çözülmesini talep ettiler.