Muhtarlardan Kozan Belediyesine teşekkür

Muhtarlardan Kozan Belediyesine teşekkür

Kozan Belediyesi, mahallelerdeki sorunların tespiti ve çözümünü hızlandırmak, hizmetlerin ihtiyaç önceliklerine göre belirlenmesini sağlamak amacıyla mahalle muhtarları ile koordinasyon içinde çalışıyor.

Belediye yetkilileri ile düzenli olarak bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan muhtarlar,  belediyenin imkanları ölçüsünde gerçekleştirdiği çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

Muhtarlar, kendi aralarında yaptıkları toplantılarla mahallelerindeki sorunları tespit ettiklerini ve öncelikleri belirleyerek belediye yetkililerine ilettiklerini ifade ettiler.

Belediye yetkilileri ile mahallelerde yerinde yaptıkları incelemelerin ardından taleplerinin hızla değerlendirilerek kısa süre içinde çalışmalara başlanıldığını kaydeden Muhtarlar,  imkanlarını şehrin farklı noktalarına eşit şekilde ulaştırmaya çalıştığını belirttikleri belediyeye teşekkür ettiler.

Öte yandan, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu’nun  11 merkez mahalle muhtarı ile birlikte bir süre önce  Çanaklı mahallesinde  yaptığı incelemenin ardından,  uzun zamandır ulaşım sorunu yaşanan bazı sokak yolları çelik asfaltla kaplandı.  Varsaklar ve Türkeli mahalleleri gibi şehrin farkı noktalarında parke çalışmalarının da sürdürüldüğü bildirildi.

Başkan Yardımcısı Yeşiloğlu, Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı doğrultusunda gerçekleştirdikleri çalışmaları yaparken muhtarların görüşlerini de önemsediklerini,  muhtarlar ile koordineli şekilde çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.