Anahtar Kelimeler: Muhtarların Ortak Sorunu

Muhtarların Ortak Sorunu ?YOL ve SU?

Muhtarların Ortak Sorunu ?YOL ve SU?

Kozan merkez mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile kurum müdürleri, Kaymakam Şafak Gürçam´ın başkanlığında geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirildi.

Kozan merkez mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile kurum müdürleri, Kaymakam Şafak Gürçam´ın başkanlığında geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirildi.

Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen toplantıya Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Müdürü Kürşat Sedefoğlu, merkez mahalle ve köy muhtarlarının hemen hemen tamamı katıldı. Kozan´daki Kaymakamlığa bağlı bağlı kurum müdürleri, daire amirleri ve yetkilileri de toplantıda hazır bulundu.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam toplantının aynı anda Adana ilinin bütün ilçelerinde gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, sorunların, dertlerin ve sıkıntıların yerinde dinlenerek çözüme kavuşturulması için, bütün kurumların bir araya geldiğini söyledi.

Kozan Kaymakamlığı´na bağlı kurumlar kendi alanlarındaki gelişmeleri ve sıkıntıları muhtarlara anlattılar. Yapılan kısa bilgilendirmelerin ardından muhtarlar söz aldı. Konuşan muhtarların hepsinin ortak derdi ?yol ve su problemi? oldu.

Muhtarların hemen hemen tamamı mahallelerinde yaşanan yol sıkıntısını Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Müdürü Kürşat Sedefoğlu´na birebir anlattılar.

Kürşat Sedefoğlu, ülkenin yaşanan ekonomik krizden dolayı bazı hizmetlerde aksamaların olduğunu ve bu aksamalardan dolayı da mahçup olduklarını dile getirdi. Muhtarların haklı olduğunu söyleyen Sedefoğlu, her yere hizmet götürebilmek için Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen gayreti ve çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´te, önce muhtarları dinledi ardından da ellerinden geldiği kadar yaşanan sorunları çözme noktasında yardımcı olacağını söyledi.

Muhtarlar, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´a, böyle bir toplantı düzenleyerek bütün kurum müdürlerini, amirlerini ve yetkilerini muhtarlarla bir araya getirdiği için teşekkür etiler.

Yetkili kurumlar tarafından not alınan muhtarların sorunlarının ve sıkıntılarının en kısa zamanda çözüleceği bildirildi.

/resimler/2018-11/29/1406304919162.jpg