Kostyatug
2.04.2017 15:01:25

Anahtar Kelimeler: MÜJDE AYZA BEBE MARKET AÇILDI

MÜJDE... AYZA BEBE MARKET AÇILDI

MÜJDE... AYZA BEBE MARKET AÇILDI

İlçemiz Kozan´ ın en büyük eksiklerinden biri olan bebe market girişimci ruha sahip Seçil Üstün tarafından hayata geçirildi.

 

Ayza Bebe Market ve Kadın İç Giyim adı altında açılan yeni iş yeri ilçemiz Kozan´ da ki en büyük eksikliklerden bir tanesi idi. Bu eksiklik Kozan´ da saygın bir kişiliğe sahip ve başarılı bir iş kadını olan Seçil Üstün tarafından açıldı. Artık market market gezerek bebğinizin eksiklerini aramanıza son. aranılan her şey A´ dan Z´ ye Ayza Bebe Market´ te bulabilirsiniz. Ayza Bebe Market Zübeyde Hanım Caddesi No:5´ de Kozan Ortadoğu Hastanesi civarında Kozanlı hemeşerilerine hizmet vermek için kolları sıvadı.

İşletmeciliğini Seçil Üstün´ ün yaptığı bu yeni işerinde Pirima, Huggs, molfix, bebelac, milupa, bebedor,wee, dr´brons, dalin gibi bir çok kanıtlanmış ürün çeşidi ve yeni doğan gurubunda iç giyim, kişisel bakım malzemeleri ve anneler için pijama, iç giyim gibi bir çok ürünü bulabilirsiniz.

İş yeri sahibi Seçil Üstün konuyla ilgili olarak; " Kendi çocuklarımı büyütürkenyaşadığım sıkıntıları göze alarak bu yola çıktım. Kullandığım mamanın numarasını, bezin boyutunu bulabilmek için zaman zaman tüm marketleri dolaştık. Ben istedim ki bir ebeveyn girdiği zaman benim dükkanıma çocuğunun gıdasını, kişisel bakım ürününü, pijamasını, iç çamaşırını markalı ve uygun fiyata temin edebilsin" dedi.

Bizde Kozan Ekspres Gazetesi olarak Ayza Bebe Market ve Kadın İç Giyim´ e çıktıkları bu  yolda başarılar diler hayırlı ve bol kazanç sağlamalarını temenni ederiz.

/resimler/2015-10/17/1554430992810.jpg