Anahtar Kelimeler: Murat Başıbüyük teşkilatı kurdu

Murat Başıbüyük teşkilatı kurdu

Murat Başıbüyük teşkilatı kurdu

Gelecek Partisi Kozan İlçe Teşkilatı, kuruluş ve kurucu yönetim kurulu listesini hazırladı.

Eski Başbakan ve Dış İşleri Eski Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun partisinin Kozan’da teşkilatlanma çalışmalarına başlandı. Kısa bir süre önce Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu tarafından mazbatasını alan Murat Başıbüyük 10 gün içerisinde yönetimini oluşturarak, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım’da katıldı. Kısa bir açılış konuşması yapan Kozan İlçe Başkanı Murat Başıbüyük; “Yıllardan bu yana aktif siyasetin içinde yer aldım. Kısa bir süre önce Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun teveccühleri sonucu şahsım ilçemiz Kozan’ a ilçe başkanı olarak uygun görüldü. Kendisine buradan şükranlarımı sunuyorum. İlçe başkanı olarak atandığımız günden bu güne ivedilikle yol arkadaşlarımızın listesini belirledik. Buradaki toplanma nedenimiz ise tanışma, kaynaşma ve bilgi alışverişi amacıyla bir araya geldik. Benimle beraber bu yolda ilerleyen siz değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkür eder sizlere saygılarımı sunarım” dedi.

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım; “Kozan Adana’ mızın en önemli noktalarından olan kadim bir şehrimizdir. Kozan’ da amacımız özgür ve demokratik bir ortam sağlamak, herkese eşit şekilde hizmet etmektir. Amacımız Kozan için, ülkemiz için ne yapabiliriz. Bu bağlamda buradaki en büyük destekçimiz Murat Başıbüyük kardeşimizdir. Artık Kozan Murat Başkanıma ve sizlere emanettir. Sizlerle tanışmaktan onur duydum” dedi.

İl Başkanı Yıldırım’ın konuşmasından ardından tüm yönetim kurulu üyelerine rozetleri takıldı.

Kozan’da teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasından sonra Kozan İlçe Teşkilatının Kozan Kaymakamlığı’na kuruluş dilekçelerini vermesiyle Gelecek Partisi, Kozan İlçe Başkanlığı resmen göreve başlayacak.

Gelecek Partisi Kozan İlçe Asil Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu.

İlçe Başkanı Murat Başıbüyük ve yönetim kurulu üyeleri ise; İsmail Bilgili, Salim Yılmaz, Kenan Kaya, Ramazan Er, Osman Özcan, Fatih Ünler, Veli Tataş, Gökhan Yüce, Bayram Aydın, Deniz Ulutaş, İsmail Topuz, Alparslan Bozkurt, Gülbeyaz Kaplan, Burcu Akın, Fatma Yıldırım, Mustafa Avşar, Ali Tutar, Mehmet Avcı, Cebrail Bolat olarak belirlendi.