Anahtar Kelimeler: Murat Mercan başkanı

Murat Mercan HEM okul aile başkanı oldu

Murat Mercan HEM okul aile başkanı oldu

Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliği’nin olağan genel kurulunda Murat Mercan okul aile birliği başkanı olarak seçildi.

Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yeni yönetim belirlendi. Okul Aile Birliği Başkanlığı’na Kozan’ın tanınmış esnaflarından Paçahan Murat Mercan getirildi.

Gazetemize açıklamada bulunan Murat Mercan; "Kozan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde barındırdığı yüzlerce kurs ile gerçekten büyük işlere imza atıyor. Şahsımın da zaman zaman kurslara katıldığını belirtmek isterim. Çeşitli programlarda aktif bir şekilde bulunuyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’müzün Okul Aile Birliği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Arkadaşlarımın birbirinden değerli arkadaşlarımın teveccühü ile yeni dönemde okul aile birliği başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’müzün çalışmalarına ortak olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah, güzel projelerle merkezimizin büyümesi ve gelişmesi konusunda yönetimimiz ile birlikte büyük katkılar sağlayacağız. Kozan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.