Musa Öztürk gümbür gümbür geliyor

Musa Öztürk gümbür gümbür geliyor

Musa Öztürk gümbür gümbür geliyor

31 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir süre kala Millet İttifakı´nın adayı Musa Öztürk çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yüzlerce hatta binlerce vatandaşın katıldığı mitinglerle Musa Öztürk; ?Kozan kararını vermiş? diyor.

31 Mart yerel seçimleri için İyi Parti´den belediye başkan adayı olan ve Millet İttifakı´nın ortak adayı olarak Kozan´ın 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olan Musa Öztürk, 14 günde 11 büyük mahalle mitingi yaparak halkın nabzını ölçtü ve ölçmeye de devam ediyor. Alanda bulunan bütün vatandaşlar Musa Öztürk´ün yeniden Belediye Başkanı seçilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ve Musa Öztürk´ün gümbür gümbür seçimlere gittiğini ifade ediyorlar.

Kozan Belediye Başkanı ve Millet İttifakı´nın Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk düzenlenen mahalle mitinglerinde binlerce insana hitap ediyor.

Musa Öztürk Büyükşehir yasasından dolayı yapamadığı hizmetlerden dolayı bütün vatandaşlardan özür diliyor. Yaptığı hizmetleri de anlatan Musa Öztürk bundan sonraki dönemde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte el ele omuz omuza verip Kozan´ın hak ettiği yerlere gelmesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ediyor.

Musa Öztürk´ün yapamadığı hizmetlerden dolayı özür dilemesi vatandaşlar da ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk uyandırıyor. Musa Öztürk´ün vatandaşın önünde eğilerek özür dilemesi vatandaşa duyduğu saygının, sevginin göstergesi olarak nitelendiriliyor.

Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk, yeni dönemde yapacağı projeleri de tek tek vatandaşlara anlatıyor. Yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte; 6 ay içerisinde Kozan´da asfaltlanmayan yolun kalmayacağını, mahalle konaklarının yapılacağını, Kozan´ın asbesli borularının değiştirileceğini, Kozan´ın tarih ve doğa turizmine kazandırılması için projelerin yapılacağını, yeni belediye binasının kazandırılarak aşağı ve yukarı çarşının eski günlerine yeniden döndüreleceğini ve birçok projeyi vatandaşlarla paylaşıyor.

Musa Öztürk, 31 Mart yerel seçimlerine doğru emin adımlarla yürürken vatandaşlarda ki heyecan ve güvende doruk noktasına ulaşmış durumda.

/resimler/2019-3/25/1448251733399.jpg/resimler/2019-3/25/1448439077463.jpg