Mustafa Çelen Feke Orman İşletme Müdürlüğüne atandı

Mustafa Çelen Feke Orman İşletme Müdürlüğüne atandı

Kozan Orman İşletme Müdürlüğünde 6 yıldan bu yana müdür yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Çelen bakanlık kararı ile Feke Orman İşletme Müdürlüğüne atandı.

Aslen Feke uğurlubağ köyünden olan Mustafa Çelen, 6 yıldan bu yana Kozan Orman İşletme Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Yozgat Akdağ Maden Ocağında işletme şefi olarak 12 yıl görev yaptıktan sonra Kozan’da müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Çelen, bakanlık kararı ile Feke Orman İşletme Müdürlüğü'ne asaleten atandı.

 Kozan'da yaptığı çalışmalar ile her daim göz önünde olan Mustafa Çelen'in Feke Orman İşletme Müdürlüğüne atanması sevenlerini mutlu etti. Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Çelen, Feke'deki görevi boyunca ormanların korunması için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. Feke’ye tayininin çıkmasından dolayı da ayrıca mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Çelen; “6 yıl boyunca görev yaptığım Orman İşletme Müdürlüğündeki başta müdürlerim ve çalışma arkadaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ekip çalışması ile Kozan ve çevresinde gerçekten çok güzel işlere imza attık. Bundan sonraki çalışmalarımızı aynı şevkle Feke ilçesinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.