MUSTAFA YILDIZ, İMAMOĞLULU VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MUSTAFA YILDIZ, İMAMOĞLULU VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Yıldız, İmamoğlu ilçesinde esnafları ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Yıldız, Adana'nın parlayan yıldızı olarak gördüğü İmamoğlu'nda sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Aynı zamanda Camili ve Fatih mahallelerinde de seçmenlerle bir araya gelen Yıldız, tarihimizden aldığımız inançla güçlü yarınlara yürüyüşümüzün devam edeceğini ifade etti. Fatih Mahallesi için Türkiye Yüzyılı’na hazır olduklarını vurgulayan Yıldız, halkın desteğiyle daha da güçleneceklerine inandıklarını belirtti.

 

Yıldız, doğru zaman, doğru adam ve doğru parti seçimi yapmanın seçimlerde büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Adana'nın geleceği için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Yıldız, halkın desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

Adana'nın tüm ilçelerinde seçim çalışmalarına devam eden Yıldız, halkın ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, projelerini ve vaatlerini anlatıyor. Adana halkı da bu çalışmalara ilgi göstererek, seçimlerde en doğru kararı vermek için adayların projelerini yakından takip ediyor.