Anahtar Kelimeler: Mustafalar feci kaza

Mustafalar´da feci kaza : 1 ölü

Mustafalar´da feci kaza : 1 ölü

İmamoğlu-Adana karayolu üzerinde bulunan Mustafalar mevkiinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kaza, Pazartesi günü öğle saatlerinde İmamoğlu-Adana istikameti Mustafalar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kozan´da ikamet eden Ömer Faruk Orhan idaresindeki 01 D 5169 plakalı otomobil ile sürücüleri henüz tespit edilemeyen 01 ABM 003 ve 01 VT 731 plakalı kamyonet ile çarpıştı. meydana gelen trafik Kazasında araçlar hurdaya döndü. Otomobil sürücüsü Kozanlı Ömer Faruk Orhan olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan akrabası Elif Ayşe Derin ise ağır yaralandı. Diğer araçlarda bulunan 6 kişi de meydana gelen trafik kazasında yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan vatandaşlar yaptı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi, CANKUR ekibi ile Jandarma ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk belirlemede Ömer Faruk Orhan´ın hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar Adana´daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Meydana gelen trafik kazasında araçlar hurda yığını haline geldi.

1 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak Jandarma soruşturma başlattı.