Anahtar Kelimeler: Mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2020 yılı mütevelli heyeti seçimleri gerçekleştirildi.

Kozan Kaymakamı başkanlığında; 2’si muhtar, 2'si sivil toplamda 12 komisyon üyesi tarafından yürütülen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışmalarında muhtar mütevelli seçimleri gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerde, muhtarlardan Muhtarlar Derneği Başkanı Alapınar Mahallesi Muhtarı Salim Açıkgöz, Çelenuşağı Mahallesi Muhtarı Hakkı Yavuz ve Taş Mahallesi Muhtarı Neslihan Ak aday oldular.

Muhtarların verdiği oylarla 65 oy Salim Açıkgöz, 49 oy Hakkı Yavuz ve 24 oy Neslihan Ak aldı. Yapılan seçime göre; 2020 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda mütevelli heyetinde muhtar olarak Salim Açıkgöz ve Hakkı Yavuz görev yapacaklar.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Salim Açıkgöz; “Muhtarlarımızın teveccühü ile yeniden mütevelli heyetine seçildim. Benimle beraber görevi yürütecek olan muhtar arkadaşımıza da görevinde başarılar diliyorum. Bir dönem mütevelli heyeti görevini yürüten Neslihan Hanım'a da teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın verdiği destekten dolayı da bütün muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Çelenuşağı Mahallesi Muhtarı Hakkı Yavuz ise; “Muhtar arkadaşlarımız bizi bu göreve layık gördüler. İnşallah 2020 yılı içerisinde Sosyal Yardımlaşma Vakfında görev yapacağız. Görevimizi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.