Muzaffer Atıcı Müzik Evi ve Sanatölyesi açıldı

Muzaffer Atıcı Müzik Evi ve Sanatölyesi açıldı

İşletmeciliğini müzik öğretmeni Muzaffer Atıcı'nın yapacağı Muzaffer Atıcı Müzik Evi Ve Sanatölyesi düzenlenen muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Kozan'ın sevilen müzik öğretmenlerinden Muzaffer Atıcı'nın işletmeciliğini yapacağı Muzaffer Atıcı Müzik Evi ve Sanatölyesi Şevki Mahallesi Şehit Şefik Uçak Sokak üzerinde açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katılırken, Muzaffer Atıcı Müzik Evi Ve Sanatölyesi sahibi Muzaffer Atıcı açılış öncesinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Mesleğimde 19 yılı geride bıraktım. 15 yıl Gaziantep'te hizmet ettikten sonra farklı kurumlarda çalıştım. Deneyimimi Kozanlılarla paylaşmak istedim. Müzik evi ve sanatölyemizi daha yeni açmamıza rağmen bütün kontenjanlarımız doldu. 21 keman öğrencisi, 6 piyano, 4 bağlama öğrencisi, 4 tane gitar öğrencisi ile açılışımızı yaptık. Tek başımayım bundan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Bana inandıkları ve güvendikleri için. İnşallah buradan müzik öğretmenleri çıkacak, müzisyenler çıkacak. Devlet konservatuvarlarına Bilsem’e öğrenciler hazırlayacağız. Daha önce çalıştırdığım birçok öğrencim çeşitli yerlerde göreve başladılar. Kozan’ımızda geçtiğimiz yıl iki tane öğrencimiz BİLSEM’i kazandı. Bu anlamda Kozan’ımıza katkı sağlayarak 20 yıllık deneyimimle bir şeyler yapmaya çalışacağız. Burada en büyük mimar bana inanan velilerimdir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı.

Muzaffer Atıcı'nın öğrencileri açılış öncesinde müzik dinletisi gerçekleştirdiler. Kurdele kesimi açılışa katılan bütün davetliler tarafından birlikte yapıldı. Açılış sonrasında Muzaffer Atıcı, müzik evi ve sanatölyesi içeriği ile ilgili olarak davetlilere bilgi verdi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Muzaffer Atıcı müzik Evi ve Sanatölyesinin Kozan'a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.