Nazlım Dondurmaları Markalaşma Yolunda

Nazlım Dondurmaları Markalaşma Yolunda

Nazlım Dondurmaları 2017 Gurme Fuarındaki yerini aldı.

K.Ekspres- Nazlım Dondurmaları 2017 Gurme Fuarındaki yerini aldı.

Uzun yıllardan bu yana ilçemizde pastanecilik sektöründe faaliyetini sürdüren Nazlım Pastanesi Sahibi Fuat Kökyıldırım 4 yıldan bu yana Nazlım dondurmaları markası altında yüzde yüz doğal ve keçi sütünden ürettiği dondurmalarının lezzetini gerek ilçe gerekse bölge halkına ulaştırmaya devam ediyor.

Farklı aroması ile büyük beğeni toplayan Nazlım dondurmaları bu yıl 2. si düzenlenen Adana 2017 Gurme ve Yöresel Tatlar Fuarındaki yerini aldı.

4 gün süre ile devam eden fuarda stant kuran Nazlım Dondurmalarının Sahibi Fuat Kökyıldırım Nazlım dondurmalarının tadını standını ziyaret eden katılımcılara tattırdı.

Gerçekleştirilen fuarda ilçemizden tek katılan firma olma özelliğini de taşıyan Nazlım Dondurmaları fuar süresince büyük beğeni ve taktir topladı.

İşetme Sahibi Fuat Kökyıldırım amaçlarının Kozan da doğan Nazlım Dondurmalarını ilk olarak bölgeye daha sonra ise tüm Türkiye´ye tanıtmak ve pazarlamak gayreti ile fuardaki yerlerini aldıklarını ifade ederek, bölge insanının kendi markalarına sahip çıkmaları temennisinde bulundu.

Adana 2017 Gurme ve Yöresel Tatlar Fuarında ilçemizi temsil eden Nazlım Dondurmaları Sahibi Fuat Kökyıldırım´ı kutluyoruz.