Neslihan Ak mütevelli heyeti üyeliğine seçildi

Neslihan Ak mütevelli heyeti üyeliğine seçildi

Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Olağanüstü Seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Taş Mahallesi Muhtarı Neslihan Ak mütevelli heyetine seçildi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Şevkiye Mahallesi Muhtarı olan Kerem Yeğenoğlu seçimleri kaybedince Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´ndaki mütevelli heyetindeki muhtar sayısı 1 kişi azaldı. Bundan dolayı mütevelli heyetinin olağanüstü seçimi gerçekleştirildi.

Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen mütevelli seçimine merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının 86 tanesi katıldı. Mütevelli seçimine ilk olarak 3 adayın gireceği bildirildi. Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Alper Hallaç, Taş Mahallesi Muhtarı Neslihan Ak ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Garip´in aday olacağı belirtildi. Ancak son dakikada Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Garip mütevelli heyeti adayı olmaktan vazgeçti.

İki muhtarın yarıştığı mütevelli seçimleri sonucunda 86 mahalle muhtarı oy kullandı.Kapalı usül yapılan seçimde; 87 oyun 52´sini alan Neslihan Ak 2019 yılı sonuna kadar mütevelli heyeti üyesi olarak görev yapacak. Ahmet Hallaç ise 31 oy alırken, 3 oy geçersiz sayıldı.

Yapılan seçim sonucunda açıklama yapan Neslihan Ak, mütevelli seçimlerinde kendisine destek olan olmayan bütün muhtarlara ayrı ayrı teşekkür etti.

/resimler/2019-4/17/1135015688827.jpg/resimler/2019-4/17/1135223814302.jpg