NİHAT ATLI ÖLÜMÜNÜN BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

NİHAT ATLI ÖLÜMÜNÜN BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) eski Kozan İlçe Başkanı merhum Nihat Atlı'nın vefatının birinci yıldönümünde Kozan Mezarlığı'nda düzenlenen törenle anıldı.

Törene MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ataş, Ülkü Ocakları Kozan Şube Başkanı Murat Mercan, parti yönetimi, kadın kolları yönetimi, ülkü ocakları yönetimi ve çok sayıda Nihat Atlı'yı seven vatandaş katıldı.

Törende MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli ve beraberindekiler Nihat Atlı'nın mezarına kırmızı güller atarak dua ettiler. Daha sonra Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

 Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ataş, "Kelimelerin bittiği yer yine her gün aynı, çok değişen bir şey yok. Ama hepimizin hayatına çok güzel dokunuşlar yapan Nihat Başkanımıza Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Dualarımız hep bununla olacak: şimdi, yarın, sonraki yıllar. Ben kendi adıma çok mutluyum. İyi ki böyle bir adam hayatımızdan gelip geçti. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli ise "Duygu olarak çok kötü hissediyorum. Uzun yıllar yol yürüdüğümüz bir insanı bir anda kaybetmek, bizim için, şahsım için çok büyük bir acı. Kozan için de öyle oldu, teşkilatımız için de aynı şekilde. Büyük bir üzüntü yaşıyorum. Ama yapacak bir şey yok, takdir-i ilahi. Hayalleriyle ilgili de biliyorsunuz ki, yakın bir zamanda yerel seçimler oldu. Bu yerel seçimlerde de şükürler olsun ki başarıyla çıktık Cumhur İttifakı olarak. En büyük hayal de zaten Kozan belediye başkanlığıydı. Biz, mazbatamızı aldığımızda geldik, mezarı başında dualar ettik, emanetini teslim ettik. Teşkilat olarak, tüm kadro olarak da şükürler olsun, onurlu ve gururlu bir şekilde, alnımız ak, başımız dik bir şekilde kabrini ziyaret ettik. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ayrıca İstanbul'da da yine yakın dostlarımız büyük bir camide lokma dağıtımı yaptılar. Biliyorsunuz, Nihat Başkanımız tüm okullarda ve eğitim kurumlarında elinden geldiği kadar yoğun bir destek oluyordu. Robotik kodlamalar, çok amaçlı sınıflar gibi projelere destek veriyordu. Önceki günlerde de Suat Ocak İlköğretim Okulu'nda bir sınıf açılışı yaptık. Bu ideallerini, eğitimle ilgili hedeflerini de yine yapmaya devam edeceğiz elimizden geldiği kadar. Tüm okullarda bir Nihat Atlı sınıfı yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Mercan ise "Nihat Başkanımız, ülkücü camia için çok önemli bir değerdi. Bugün onun vefatının sene-i devriyesinde tüm ülküdaşlarımızla, partililerimizle, ocak yönetimimizle kabri başında onu andık. Yattığı yer nur, mekanı cennet olsun. O bir değerdi. Hem dünyevi hayatını hem ahiretlik hayatını yaşarken bizzat titizlikle düşünmüş bir insandı. Gençlik için, çocuklar için ve yetişkinler için her zaman dünyevi hayatında yardımlarını hiçbir zaman esirgememişti. Onun en büyük hayallerinden biri, Kozan belediye başkanlığıydı. Ve bunu Cumhur İttifakı'nın birleşenleri olarak, Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Ülkü Ocakları olarak bu seçimle başardık. Ve ona bu mazbatayı, başkanlığı armağan ettik. Ölümünün birinci yıl dönümünde Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.