Anahtar Kelimeler: Nöbetçi eczane tıkla öğrenilecek

Nöbetçi eczane tek tıkla öğrenilecek

Nöbetçi eczane tek tıkla öğrenilecek

Türkiye Eczacılar Odası IOS ve Android sistemde çalıştırmak üzere yeni bir uygulama geliştirdi. Uygulama sayesinde artık nöbetçi eczane arama derdine son verildi. Konumunuza en yakın nöbetçi eczane uygulama sayesinde bulunabilecek.

“Eczanem Nerede” mobil uygulamasını oluşturan Türkiye Eczacılar Birliği ülke genelinde faaliyet gösteren 54 Eczacı Odası ile birlikte çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye genelinde 81 il ve tüm ilçelerde %100 doğru ve güvenilir bir kaynak ile doğru eczane ve nöbetçi eczaneye yönlendirme uygulaması geliştirildi.

Konu ile ilgili olarak, Eczacılar Odası Temsilcisi Serdar Gezer; “Halkın ilaca erişimini kolaylaştırmak amacıyla Türk Eczacıları Birliği eczane nerede mobil uygulamasını oluşturdu. Uygulama iOS ve Android cihazlarda ücretsiz olarak indirilebilir. 54 Eczacı Odası tarafından girilen nöbetler %100 doğru ve güvenilir kaynak ile doğru eczane, nöbetçi eczaneye yönlendirir. Türkiye içinde nerede olursan olun tek tıkla bulunduğunuz konuma en yakın eczaneye ulaşabilirsiniz. İl, ilçe seçerek ülke genelinde arama yapılabilir, nöbetçi eczaneyi tek tuş ile arayabilir, Ilaç ve ürün hakkında stok bilgisi sorabilirsiniz” ifadelerini kullandı.