Anahtar Kelimeler: başkan gündemde

O başkan yine gündemde

O başkan yine gündemde

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü'nün şarkı söyleyerek oynaması hem ulusal hem de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü'nün şarkı söyleyerek oynaması hem ulusal hem de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Cevap veren Remzi Ergü, alkollü olmadığını masumane bir şekilde türkü söyleyerek oyun oynadığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda kendisine oy vermediği iddia edilen kişileri çay ocağında bekleterek mobing uyguladığı yönünde çıkan haberlerle gündemde olan Remzi Ergü bu sefer de oynadığı oyun ve söylediği şarkı ile gündeme oturdu. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Remzi Ergü'ün oyun oynadığı şarkı söylediği ve yakınlarından silah sesleri geldiği görülüyor. Ulusal medyada yer alan haberlerde, Remzi Ergü’nüm o esnada alkollü olup olmadığının bilinmediği, maganda kurşunu ile yaşanan acı olaylar karşısında Remzi Ergü'ün ne düşündüğüne dair bilgiler yer alıyor.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü'nün sosyal medyada yayılan görüntülerde gece saatlerinde arabaların önünde “Senin güzel anan benim kaynanam olsun” şarkısını söyleyerek oyun oynaması tepkilere neden oldu. Remzi Ergü sosyal medya adresinden yaptığı açıklama ile oyun oynadığını şarkı söylediğini doğruladı. Ancak, alkol kullanmadığını bu yaşına kadar da öyle bir yaşantısının olmadığını ifade etti. Silah sıkılma olayı ile ilgili olarak da açıklama yapan Remzi Ergü, kendilerinin o esnada silah sıkmadığını silahın yakın bir yerlerde sıkıldığını ifade etti.

AK Partili Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’nün sosyal medyadaki görüntüleri Adana gündemin ilk sıralarına yerleşti.