Anahtar Kelimeler: Çiğköfte Kozan Şubesi açıldı

O Ses Çiğköfte Kozan Şubesi açıldı

O Ses Çiğköfte Kozan  Şubesi açıldı

Türkiye genelinde 1000’ne yakın şubesi bulunan O Ses Çiğköfte Kozan Şubesi Göçyolu üzerinde geçtiğimiz hafta hizmete girdi.

O Ses Çiğköftenin elli dokuzuncu şubesini Kozan’a açan işletmeciler Ersin Baysa ve Erhan İnan çiğköfte de iddialı olduklarını söylediler. Hijyenik ortamda ve günlük olarak hazırlanan çiğköfteleri vatandaşların beğenisine sunan Baysa ve İnan ev ve işyerlerine servis imkanlarının bulunduğunu 11.00 ile 24:00 arası açık olduklarını ve sipariş vermek isteyenlerin 0541 830 87 37 whatsapp hattını aramaları gerektiğini dile getirdiler.

O Ses Çiğköfte Adana Bayii Koordinatörü Zekeriye Oğuz ”Yaklaşık Adana’da 10 yıldır hizmet vermekteyiz. 59. Şubemizi Kozan’a açtık. 1993 yılında serüveni başlayan O Ses Çiğköfte 1000’e yakın şubesiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir. Adana, Bursa, Konya, Ankara ve İstanbul  olmak üzere günlük üretim yapılarak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Akdeniz Bölge Müdürlüğü de Adana’da bulunmaktadır. Köftesi, lavaşı, acı sosu, nar ekşisiyle günlük olarak müşterilerimize ulaşıyoruz. Özellikle acı sosu ve özel baharatıyla hazırlanan çiğ köftemize son zamanlarda çok ciddi talepler gelmektedir. Hatay, Osmaniye ve Mersin bölgelerinde Adana’ya bağlı olarak çalışmaktayız. İstanbul merkezli olarak 400’ü aşkın bayiimiz vardır. Adana Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 100’ün üzerinde şubemizle hizmet vermekteyiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından açılışa geçildi. Açılışı O Ses Çiğköfte Adana Bayii Koordinatörü Zekeriye Oğuz, İşletmeciler Ersin Baysa ve Erhan İnan yaptılar.