Anahtar Kelimeler: AİLESİNİN

OCAK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

OCAK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kozan Mal Müdürlüğü’nden emekli Mehmet Ocak düzenlenen cenaze töreninin ardından Düzağaç Akdeğirmen Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Kozan Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yahya Ocak ile Zafer Partisi Kozan İlçe Başkanı Adem Ocak'ın ağabeyleri, Kozan Kunduracılar Odası Başkanı Kadir Kürşat Ocak'ın amcası Mehmet Ocak hayatını kaybetti.

Kozan Mal Müdürlüğü’nden emekli olan Mehmet Ocak için Düzağaç Akdeğirmen Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cuma günü saat 11.00'da düzenlenen cenaze törenine; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana Esnaf Ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Niyazi Göğer, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp, Kozan ve çevre il ve ilçelerden oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Ocak kılınan cenaze namazının ardından okunan dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Ocak ailesi defin işlemleri tamamlandıktan sonra taziyeleri kabul etti.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, hayatını kaybeden Mehmet Ocak'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.