Anahtar Kelimeler: BORSA

ODA VE BORSA EL ELE

ODA VE BORSA EL ELE

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp birbirlerine mazbata vererek yeni dönemin startını verdiler.

Kozan Ticaret Odası ve Kozan Ticaret Borsası’nın hafta sonu seçimleri yapıldı. Kozan Ticaret Odası’nda Mustafa Kandemir'in listesi kazanırken, Kozan Ticaret Borsası’nda da İdris Çevikalp'in listesi kazanmıştı. Mazbatalarını alan Mustafa Kandemir ve İdris Çevikkalp birbirlerine mazbata vererek yeni dönem için start verdiler.

 

Kozan Ticaret Odası binası önünde gerçekleştirilen programda kurban kesilerek, dua edildi. Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir; "Bugünkü bu programı birlikte yapmamızın amacı; Kozan'a hizmet için İdris başkanla buradayız ve birlikte olduğumuzu beyan ediyoruz. Biz, birbirimizi ayrı oda ve borsa olarak görmüyoruz. Oda ve borsa el ele. Kozan için her şeyi yapmaya yönetimimiz ve meclisimizle  yapmaya hazırız. Kozan için hizmetlerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp; “Kozan Ticaret Odası ve Kozan Ticaret Borsası seçimlerinin Kozan’ımıza hayırlı olması her iki meclis ve yönetim olarak çalışacağımıza söz veriyoruz. “Kozan” kazandı” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen program Ticaret Odası ve Ticaret Borsası meclis üyelerinin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.