Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİLER TATİLİNE GİRDİ

ÖĞRENCİLER YAZ TATİLİNE GİRDİ

ÖĞRENCİLER YAZ TATİLİNE GİRDİ

Kozan'da 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bugün öğrencilerin karne almasıyla sona erdi.

 

 

Milli Eğitime bağlı 114 okulda 29.150 öğrenci ve 2138 öğretmen, 3 aylık yaz tatiline girdi. Öğrenciler, 15 Eylül 2023 tarihinde yeniden eğitim ve öğretime başlayacaklar.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ve Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, Hacmirzalı ve Şehit Kubilay İlkokulu'nda öğrencilere karnelerini ve çeşitli hediyeleri takdim etti. Karnelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, yaz tatiline girmenin sevincini yaşarken arkadaşlarından ayrı kalmalarının da burukluğunu yaşadılar.

Kaymakam Arslanköylü, yaptığı açıklamada, "2023-2024 eğitim yılına hazırlanmak için öğrencilerimiz yaz tatiline girdi. Çocuklarımızın güzel bir tatil geçirmesini temenni ediyorum. Bazı okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin karnelerini verdik, onların heyecanına ortak olduk." şeklinde konuştu.

Öğrencilerin karne alarak yaz tatiline girmesiyle birlikte Kozan'da eğitim ve öğretim yılı tamamlanmış oldu. Şimdi öğrenciler dinlenme ve eğlence dolu bir tatilin keyfini çıkaracaklar, enerjilerini toplayacaklar ve yeni eğitim yılına hazır bir şekilde geri dönecekler.