Anahtar Kelimeler: Öğrencilerden muhteşem performans

Öğrencilerden muhteşem performans

Öğrencilerden muhteşem performans

Kozan Ezgi Müzik Evi’nin öncülüğünde ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrencilerin hazırladığı yıl sonu müzik dinletisi yoğun bir katılım ile belediye sinemasında gerçekleştirildi.

Ezgi Müzik Evi koordinatörlüğünde Kozan'da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okullardaki öğrenciler tarafından yıl sonu müzik dinletisi gerçekleştirildi. Kozan Belediye Sinemasında gerçekleştirilen etkinliğe Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, idari amir olarak değil bir veli olarak katıldı. Kaymakam Şafak Gürçam, yaptığı konuşmada kendisinin de 9 yaşında oğlunun olduğunu, müzik alışkanlığının sonradan geliştiğini ve kendisini her geçen gün geliştirdiğini ifade etti. Gecede Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'ın oğlu Can Gürçam'da keman çaldı.

Kendini ifade etme biçimi olan müzik, insana her türlü kapıyı açar. Karacaoğlan, Dadaloğlu ve Barış Manço'nun ilham diyarı olan şehrimiz Kozan'da genç sanatçılar seyircilerin huzurunda ilk defa sahne deneyimi yaşadılar. Seyircinin oşgörüsü ve alkışları onları geleceğe taşıyacak.Ezgi Müzik Evi tarafından gerçekleştirilen ve içerisinde emek ve sanatın olduğu müzik dinletisinde öğrenciler keman, saz ve piyano çalarak katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Program sonunda, öğrencilere katılım belgesi takdim edildi.