Anahtar Kelimeler: ÖĞRETMENLER COŞKUSU

ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

Kozan, Özel Yeni Sis Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin koordinasyonunda muhteşem bir 24 Kasım Öğretmenler Günü programına ev sahipliği yaptı.

Program, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak şükranlarını arz etti. 

Kozan Belediye Sineması'nda düzenlenen program, İstiklal Marşı okunması ile başladı ve Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş'in konuşmasıyla devam etti. Keleş, "Cumhuriyetimizin mimarı Türkiye'nin geleceğinin teminatı olan öğretmenlerimizin gününü kutlamaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Törende, öğretmen adayları adaylık sürecinin sona ermesiyle birlikte öğretmenlik yemini etti ve bu kutsal mesleğe ilk adımlarını attılar. Ardından öğrencilerin okuduğu şiirlerle duygusal anlar yaşandı. Okulun müzik korosu ise unutulmaz şarkılarla katılımcıları büyüledi.

İlçe genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren başarılı öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. İlçe protokolünün yanı sıra, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin yoğun katılımıyla renklenen bu özel gün, öğretmenlerin özverili çalışmalarına ve eğitime verdikleri öneme dikkat çekti.