Okul bahçesinde kavga çıktı, sonu mutlu bitti

Okul bahçesinde kavga çıktı, sonu mutlu bitti

Okul bahçesinde kavga çıktı, sonu mutlu bitti

Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri polislere öyle bir sürpriz yaptı ki, polislerin şaşkınlıkları yüzlerine vurdu.

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Kozan Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri polislere değişik bir sürpriz yaptılar. Senaryo gereği; okul bahçesinde kavga çıkacakİ 155 polis imdat ihbar hattına haber verilecekİ olay yerine gelen polislere çiçek takdim edilecekti.

Senaryo aynen uygulandı. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler senaryo gereği kavga etmeye başladılar. O esnada 155 polis imdat ihbar hattına okul bahçesinde kavga olduğu yönünde ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren polis merkezi okul bahçesine konudan haberi olmayan ekipleri sevk etti.

Kavganın olduğu yere hızlı bir şekilde ulaşan polis ekipleri öğrencilerin alkışları arasında karşılandılar. Şaşkınlarını koruyamayan polis memurları kendilerine yapılan bu sürprizden dolayı herkese teşekkür ettiler.

Yapılan bu organizasyonla, Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne sadece bu şekilde polislerin girebileceği, onun haricinde adli olaylardan dolayı polisin giremeyeceği mesajı verildi.

Bütün öğrenciler alkışlar eşliğinde polislerin 10 Nisan Polis Günü´nü kutladılar. Polis memurları öğrencilerin kendilerini yaptıkları jesten dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.