mrt krt
30.10.2017 14:10:03
çeşmenin resmi nerde?

Okul Bahçesine Osmanlı Çeşmesi

Okul Bahçesine Osmanlı Çeşmesi

Hem sosyal hem de kültürel faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Yusuf Baysal Anadolu Lisesi okul bahçesine Osmanlı çeşmesi ve kamelya yaptırdı.

K.Ekspres- Hem sosyal hem de kültürel faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Yusuf Baysal Anadolu Lisesi okul bahçesine Osmanlı çeşmesi ve kamelya yaptırdı.

Yusuf Baysal Anadolu Lisesi Müdürü Önder Karakoca öncülüğünde okul bahçesine Osmanlı çeşmesi ve kamelya inşa edildi. Yapılan bu hizmetlerin açlışı ise Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam tarafından yapıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte okul müdürü Önder Karakoca bir teşekkür konuşması yaptı. Ardından Ümmü Gülsüm Camii imamı Vahap Aşçıoğlu Kur´an-ı Kerim okuyarak dua etti.

Açılış törenine katılan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Rğitim Müdürü Faruk Sönmez ve okul müdürleri birlikte önce kamelyanın sonra da Osmanlı çeşmesinin açılışını gerçekleştirdiler. Kaymakam Gürçam Osmanlı çesmesinin ilk suyunu akıttı.

Öğrencilerle de yakından ilgilenen Kaymakam Şafak Gürçam, çocuklara meslek seçme konusunda kısa bilgiler verdi.

Açılışa katılan davetlilere aşure ikramı da yapıldı. Daha sonra Kaymakam ve beraberindekiler okulu gezdi. Haber: Hüseyin Erciyes/resimler/2017-10/25/0941141062728.jpg