Okul yanında uyuşturucu madde ambalajları tepki yarattı

Okul yanında uyuşturucu madde ambalajları tepki yarattı

Kozan´ın güzide okullarından biri olan Fatih Anadolu Lisesi yakınında kimliği belirsiz kişiler tarafından kullanıldığı anlaşılan ve uyuşturucu niteliğe sahip Bally ambalajı atıkları vatandaşın tepkisine neden oldu.

K.Ekspres- Kozan´ın güzide okullarından biri olan Fatih Anadolu Lisesi yakınında kimliği belirsiz kişiler tarafından kullanıldığı anlaşılan ve uyuşturucu niteliğe sahip Bally ambalajı atıkları vatandaşın tepkisine neden oldu.

Yerleşim alanı dışında yer alan lisenin yakınında bulunan atıkların öğrenciler tarafından kullanıldığını tahmin eden vatandaşlar duruma tepki göstererek yetkilileri göreve çağırdı.

Uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının okullara kadar indiğinin göstergesi olan bu olay hakkında yetkililerin acilen ve büyük çaplı önlem almaları gerektiğini belirten vatandaşlar bu gibi olayların her geçen gün arttığına üzülerek şahit oluyoruz dediler. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim yuvalarında bu zararlı maddeleri kullanmaya cesaret edip fırsat bulabilmeleri gerçekten düşündürücü. Yetkili makamlara her ne kadar bunun önlenmesi anlamında görev düşüyorsa vatandaşlara da bu konulara karşı sorumluluk ve görev düşüyor dediler.