Anahtar Kelimeler: bahçesinde sucuk ekmek partisi

Okul bahçesinde sucuk ekmek partisi

Okul bahçesinde sucuk ekmek partisi

Hem sosyal, hem de kültürel faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Kozan İnkılap İlkokulu, öğrencilerine sucuk ekmek partisi düzenledi.

Kozan'da yaptığı eğitim ve öğretim çalışmalarının yanı sıra, sosyal faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Kozan İnkılap İlkokulu Yönetimi bir ilke daha imza attı. Öğrencilerine sucuk ekmek ikramında bulunan okul yöneticileri, sponsorluklarından dolayı Kelebek Gurme Peynir Dünyası Sahibi Mehmet Kelebek ve Paçahan Sahibi Murat Mercan'a teşekkür ettiler.

Kendi çocuğunun da inkılap ilkokulu öğrencisi olduğunu ifade eden Kelebek Gurme Peynir Dünyası sahibi Mehmet Gelebek; “Öğrencilerimizin sosyal faaliyetlerine katkıda bulunmak için Murat Bey ile birlikte böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bizlere desteğini esirgemeyen başta okul müdürümüz Turan Pazarcı ve emektar öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. İnşallah, bundan sonra da bu tür organizasyonlar ile İnkılap İlkokulu farkını fark ettirmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Okul bahçesinde kurulan sucuk ekmek standı ile okulda eğitim ve öğretim gören bütün öğrencilere sucuk ekmek ikramında bulunurken, yoldan geçen vatandaşlar da bu ikramlardan faydalandı.

Öğrenciler sponsorlar Mehmet Gelebek ve Murat Mercan'a çiçek takdiminde bulunurken, Murat Mercan ve bir öğrencinin Türkiye'm şarkısını birlikte söylemesi yapılan etkinliğin en önemli anlarından biri oldu.

Minik öğrenciler kendilerine sucuk ekmek ikramında bulunan başta öğretmenleri ve okul müdürü olmak üzere, herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.