Okul müdürü hakkında idari soruşturma başlatıldı

Okul müdürü hakkında idari soruşturma başlatıldı

Kozan’da geçtiğimiz hafta bir okul müdürünün öğrencisini darp ettiği iddiası ile ilgili olarak Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürü hakkında idari soruşturma başlattı.

  

2 Haziran Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Abdulkadir E. iddialara göre okulda okul arkadaşıyla tartıştı. Tartışmanın sonunda, okul idaresine götürülen  Çocuklardan Abdulkadir E. okul müdürü Ali Ünlü tarafından iddialara göre darp edildi. Abdulkadir E. eve gittikten sonra annesi Meral E. çocuğunu da yanına alarak önce Kozan Devlet Hastanesine gitti. Burada darp raporu aldı. Ardından da Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne okul müdürünün çocuğunu darp ettiği gerekçesiyle şikayette bulundu. Daha sonrasında adliye binası önünde anne Meral E. ve okul öğrencisi Abdulkadir E. gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Anne oğlunun okul müdürü tarafından darp edildiğini öne sürerek emniyete şikayette bulunduğunu söyledi. Öğrenci de kendisini okul müdürünün darp ettiğini söyledi. Daha sonrasında Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaşanan darp olayı ile ilgili olarak idari soruşturma başlattı. Diğer taraftan adli merciler adli tahkikata devam ediyor.