Okulun İlk Gününde Simitler Başkan Öztürk´ den

Okulun İlk Gününde Simitler Başkan Öztürk´ den

Okulun İlk Gününde Simitler Başkan Öztürk´ den

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Gününde Kozan Belediyesi Yaklaşık 2000 Öğrenciye Simit Dağıttı.

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk günün de Kozan Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ekipleri öğrencilere simit ikramında bulundu.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ ün talimatları ile gerçekleştirilen etkinlik ilçe merkezinde bulunan Kozan Fen lisesi, Ramazanoğlu Meslek Lisesi ve Halit Dağlı İlkokulunda okuyan öğrencilerin yanı sıra okulda görev yapan idarecilerle, öğretmenlere ve okulun ilk günü olması nedeni ile okulda bulunan velilere simit, şerbet ve su ikramında bulundular.

Etkinlik kapsamında öğrencilere Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ ün gençlere tavsiyelerini içeren bildiri dağıtımı da yapıldı.

Başkan Öztürk gençlere gönderdiği mesajında "geleceğin lider ülkesi Türkiye´mizin teminatı olan sevgili ve kıymetli gençler, okur-yazar olmak, yarınlara güçlü nesiller yetiştirebilmek  Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmanın ilk adımıdır.

Ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alması yolunda hedefimiz eğitim ve öğretimde kaliteyi artırmak olmalıdır. Eğitim sorunlarını çözen toplumlar her alanda gelişen toplumlar olmuşlardır.

Gençlerimize ve geleceğimize saygıyı, millet ve vatan sevgisini, milli ve manevi değerleri sahiplenme duygusunu öğreten kurumlarımız, ilkokuldan üniversiteye kadar eğitim yuvalarımızdır.Geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerimizin baş öğretmenimiz Atatürk´ ün çizdiği yoldan ayrılmadan, Türkiye Cumhuriyeti´ ne görev ve sorumluluklarını bilen kişiler olarak yetişeceğine ve yetiştirileceğine olan inancımız sonsuzdur.

Yurdumuzun dört bir köşesinde, üniversitelerimizde aldıkları eğitim ile, vatanımıza ve milletimize hizmet edecek olan öğrencilerimizin, velilerimizin ve eğitim neferlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Etkinlik kapsamında sabah okul kapısında ikramlar ile karşılaşan öğrenciler ise Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ e teşekkür etiller.