?Okumayı Seviyorum? Projesinin Ödülleri Dağıtıldı

?Okumayı Seviyorum? Projesinin Ödülleri Dağıtıldı

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, Kozan İnkilap İlkokulu tarafından koordine edilen ? Okumayı Seviyorum? etkinliğinde derece yapan öğrencilerin ödülleri yapılan bir program ile dağıtıldı.

K.Ekspres- Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, Kozan İnkilap İlkokulu tarafından koordine edilen ? Okumayı Seviyorum? etkinliğinde derece yapan öğrencilerin ödülleri yapılan bir program ile dağıtıldı.

Kozan İnkilap İlkokulu bahçesinde düzenlenen ödül törenine Kozan Kaymakamı Avni Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaplan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, proje sponsoru Ali Yörüger, okul müdürleri, Eğitim Bir-Sen Kozan Temsilcisi Umut Gül ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı./resimler/2017-3/24/1228375921608.jpg

Gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, eğitim alanındaki destekleri ile ön plana çıkan Ali Yörüger de böyle bir projeye destek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Derece yapan öğrencilere 9 adet bisiklet, 1 adet tablet ve 1 adet hediye çeki verildi./resimler/2017-3/24/1229198205795.jpg

Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve farklı etkinlikler sahnelendi.

Programda Okul Müdürü Turan Pazarcı, sponsor Ali Yörüger ve Okul Aile Birliği Başkanı Cem Sucu´nun büyük gayret ve çabaları gözden kaçmadı.