ÖLÜM KAVŞAĞINDA İKİNCİ KAZA

ÖLÜM KAVŞAĞINDA İKİNCİ KAZA

Kozan´da cenaze dönüşü geçirdikleri trafik kazası sonrası iki kız kardeşin hayatını kaybettiği kavşakta bir gün arayla meydana gelen trafik kazası vatandaşı isyan ettirdi.

Önceki gün Kahramanmaraş´ın Andırın ilçesinde ki yakınlarının cenazesinden Adana´ya dönerken Adana-Kozan karayolu Mansurlu-Yahyalı kavşağında ki kontrolsüz kavşakta geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden Fatma Avcı (53) ve Hayriye Karasakal (58) isimli kız kardeşlerin acısı dinmeden aynı kavşakta ikinci bir kaza meydana geldi.

Biri çocuk 4 kişinin yaralandığı kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kadirli istikametinden kavşağa giren Cemal Basri Gönen yönetimindeki 06 KA 6563 plakalı otomobil ile Adana istikametinden ilçe merkezine gelen Mehmet Yücel (53) yönetiminde ki 01 EY 823 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada ilk otomobilde ki sürücü Mehmet Yücel, yanında bulunan eşi Lütfiye Yücel (49) ve kızı Buse Döndü Yücel (13) ile diğer otomobil sürücüsü Cemal Basri Gönen yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen yaralıların yakınları, aynı kavşakta sürekli kaza yaşandığını ve yetkililerin önlem almadığını ifade etti. Daha önce aynı kavşakta kaza sonucu eniştesini kaybettiğini söyleyen yaralı sürücü Mehmet Yücel´in kardeşi Emral Yücel tepkisini şu sözlerle ifade etti. ?Yetkililerin önlem alması için kendilerinin veya çocuklarının burada kaza yapması mı gerekiyor. Daha dün iki kişi burada can verdi. Geçtiğimiz yıllarda eniştemi yine bu kavşakta trafik kazasında kaybettim. Burada sürekli kaza oluyor neden bir önlem alınmıyor biz buna bir anlam veremiyoruz. Ne trafik lambası ne uyarı levhaları ne kasis hiçbir şey yok. Yeter artık yazık günah bu insanlara. İlla ki yollara mı dökülelim bunu mu istiyorlar.?