?ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN?

?ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN?

Mayıs ayının ilk haftası 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ?Karayolu Trafik Haftası? etkinlikleri kapsamında İmamoğlu Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı trafik ekipleri ortaklaşa uygulama gerçekleştirerek, ?Öncel

Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, İmamoğlu Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri uygulama gerçekleştirdiler. jandarma ve emniyet trafik ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği  uygulamada özellikle, öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde sürücülere, yaya geçitlerinin önemini belirten broşürler dağıtıldı.

Sürücüler, Karayolu Trafik Haftası kapsamında düzenlenen uygulamadan dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Ekiplerin verdiği ?Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın? broşürlerini dikkatle okuyacaklarını ve bundan sonra daha da duyarlı olacaklarını ifade ettiler.

Kozan-İmamoğlu girişinde gerçekleştirilen uygulamada, Jandarma ekiplerinin Kozan Adana istikametindeki yol güzergahında, radar uygulamasının da sürekli yapıldığı, bunun yanında alkol, uyuşturucu ve buna benzer uygulamaların aralıksız olarak devam ettiği de kaydedildi.

/resimler/2019-5/11/1115556004708.jpg