Anahtar Kelimeler: “Başarı Belgesi”

Önen’e “Başarı Belgesi”

Önen’e “Başarı Belgesi”

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, başarılı çalışmalarından dolayı Kozan Orman İşletme Müdürü Veysel Önen’e başarı belgesi takdim etti.

Kozan Orman İşletme Müdürü Veysel Önen, orman varlığının korunması ve işletilmesi ve orman alanlarının artırılması ile ilgili olarak göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kozan Orman İşletme Müdürü Veysel Önen, orman alanlarının artırılması noktasında fidan dikimlerini hassasiyetle yürütmüş ve yeşil alanların çoğalması noktasında büyük gayretler göstermişti. Bu üstün gayret ve çabaları Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın Gözümden kaçmadı. Orman İşletme Müdürü Veysel Önen Kaymakamlık Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’a, almış olduğu belgeden dolayı teşekkür eden Veysel Önen; “Kozan'ın orman varlığının artırılması ve korunması için çalışmalarımız gayretli bir şekilde devam edecektir” ifadesini kullandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; “Sayın müdürümüz Veysel Bey, ormanların korunması ve orman alanlarının artırılması noktasında üstün gayret ve çaba göstermiştir. Yaşam kaynağımız olan ormanların yok olmaması için mücadele eden Sayın müdürümüz korunması yönünde çaba gösterirken aynı zamanda, fidan dikimleri ile de orman alanlarının arttırılmasına büyük katkı sağlamıştır. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.