Anahtar Kelimeler: LEYLEK GÖREVİNE BAŞLADI

ONUR LEYLEK GÖREVİNE BAŞLADI

ONUR LEYLEK GÖREVİNE BAŞLADI

Kozan Orman İşletme Müdürlüğü'ne atanan Onur Leylek görevine başladı.

Aslen Kozanlı olan ve uzun yıllar boyunca Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli şehirlerde görev alan Onur Leylek, yapılan son atama kararıyla Kozan Orman İşletme Müdürü olarak görevine başladı. Yaklaşık 3 yıldır Kozan Orman İşletme Müdürlüğü'nü yürüten Şensu Küçükateş ise kendi isteğiyle Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı.

 

Onur Leylek'in Kozan Orman İşletme Müdürlüğü'ne atanmasının ardından, Erciyes Medya Grup sahibi Hüseyin Erciyes, yeni göreve başlayan Leylek'i ziyaret etti. Erciyes, ziyaretinde Onur Leylek'e hayırlı olması temennisinde bulunarak, Kozan'ın orman ürünleri açısından zengin olduğunu ve önceki müdürlerin görevlerini özveriyle yerine getirdiğini vurguladı.

Erciyes, Onur Leylek'in de aynı şekilde başarılı olacağına inandığını ifade etti.

 

Onur Leylek ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, uzun yıllar Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştıktan sonra Kozan'da görev almanın kendisini mutlu ettiğini belirtti. Kozan ve çevre bölgelerin orman ürünlerinin gereksinim ve gelişimine etkili bir şekilde çalışacaklarını vurgulayan Leylek, birçok iş yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, basınla sürekli iletişim halinde olacaklarını ve nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

 

Kozan Orman İşletme Müdürlüğü'ne yapılan atama sonucunda Onur Leylek, müdürlük görevine başlarken, önceki müdür Şensu Küçükateş Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı. Kozan'ın orman kaynaklarının gelişimine katkı sağlayacak olan Leylek, basınla sürekli iletişim halinde olacağını ve önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

 

ONUR LEYLEK KİMDİR?

 

M. Onur Leylek. 1974 yılında Adana Kozan ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Kozanda gerçekleştirdi. 1999 yılında KTÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliğinden mezun oldu. Sırası ile Kastamonu, İstanbul, Tokat illerinde Orman İşletme Şefliği yaptı. 2014-2016 yıllarında Saimbeyli Orman İşletme Müdür Yardımcılığı, 2016-2020 yıllarında Feke Orman İşletme Müdürlüğü, 2020-2023 yıllarında Adana OZM Şube Müdürlüğü görevlerinden sonra 22.05.2023 tarihi itibarı ile Kozan Orman İşletme Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.