ONUR VE YAREN MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

ONUR VE YAREN MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Kozan'ın önde gelen otomobil sektörlerinden biri olan Gürdoğan Motors'un sahiplerinden Onur Gürdoğan, Yaren Kurt ile düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

 Gürdoğan Motors'u işleten kardeşlerden Onur Gürdoğan, cumartesi akşamı Ayna Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen görkemli bir törenle Yaren Kurt ile evlendi.

Naime ve Mehmet Kurt çiftinin güzel kızları Yaren ile Zübeyde ve Atilla Gürdoğan çiftinin yakışıklı oğulları Onur Gürdoğan'ın düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Kına merasimi 16 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da Millet Bahçesi Kültür Salonu'nda gerçekleşti. Düğün töreni ise cumartesi akşamı saat 19.00'da Ayna Organizasyon Düğün Salonu'nda yapıldı.

Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, davul şovu eşliğinde sahneye çıkarak güzel bir oyun sergiledikten sonra ilk danslarını gerçekleştirdiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün merasiminde davetliler, çiftin mutluluğuna ortak olarak doyasıya eğlendiler. Çiftin aileleri ise gelen misafirlerle yakından ilgilendi.

Erciyes Medya ailesi olarak, Onur ve Yaren çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.